”Acolo nu mi-a sunat bine”. Ce l-a mai deranjat pe MM Stoica

MM Stoica Daniel Pancu Romania U21 Nationala U21 Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 08:54
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 08:55

După ce i-a dat o replică acidă lui Daniel Pancu, MM Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit din nou despre naționala U21.

Selecționata U21 a pierdut meciul cu Albania, primul din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European, scor 3-2, iar MM Stoica a contestat selecția făcută de Daniel Pancu.

Oficialul vicecampioanei a evidențiat faptul că mai mulți jucători ai vicecampioanei au cifre foarte bune în actualul sezon, dar nu au fost chemați la lotul național pentru această partidă. 

Printre exemplele sale s-a numărat Octavian Popescu, dar și Alexandru Musi și Ianis Stoica, fotbaliști pe care FCSB i-a împrumutat la Petrolul Ploiești, respectiv Universitatea Cluj.

MM Stoica a contestat selecția făcută de Daniel Pancu

„E de notorietate subiectul Octavian Popescu. Am citit azi că Tavi Popescu, Musi și Ianis Stoica au cele mai bune cifre dintre jucătorii care respectă regula U21, însă ei nu au fost chemați la lot și nu înțeleg de ce. 

La Octavian înțeleg, deși se accidentase Baiaram. E convocat Danciu, care e rezervă la Craiova, pe care l-am văzut jucând, dar care nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă! E convocat Cîrjan, care joacă și nu joacă.

Totuși, parcă acolo nu mi-a sunat bine. N-am văzut a doua repriză a meciului cu Albania, recunosc, dar noi avem probleme la fundași și mijlocași defensivi”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

  • Pentru aceste preliminarii sunt eligibili toți jucătorii născuți începând cu data de 1 ianuarie 2002.
  • ”Tricolorii” fac parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Lotul României U21, convocat de Daniel Pancu pentru meciul cu Albania

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Pop (UTA Arad), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Ovidiu Perianu (Universitatea Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!