Radoi, hotarat sa rezolve marile probleme ale Stelei din primele saptamani de mandat! Ce se va intampla in urmatoarele zile

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 14:53

	Radoi, hotarat sa rezolve marile probleme ale Stelei din primele saptamani de mandat! Ce se va intampla in urmatoarele zile

Stadionul, suporterii si conflictul cu Armata sunt cele trei probleme pe care Mirel Radoi vrea sa le rezolve inainte de startul noului sezon.

Mirel Radoi vrea suporteri la stadion ca pe vremea UEFAntastica a Stelei, asa ca a cerut o intalnire cu reprezentantii celor doua peluze. Gazeta anunta ca Radoi il va lua pe Gigi Becali si va merge la discutii, hotarat sa ii convinga pe suporteri sa revina alaturi de echipa.

La inceputul saptamanii, Mirel Radoi a discutat cu presedintele Clubului Sportiv, George Boroi, posibilitatea ca Steaua sa se intoarca in Ghencea din aceasta vara. DETALII AICI

Mai mult, exista informatii cum ca reprezentantii Armatei ar fi deschisi la discutii si pentru cedarea dreptului de a folosi numele si stema Stelei catre clubul lui Gigi Becali.

Reprezentantii Peluzei Nord au precizat in mai multe randuri ca vor reveni la stadion imediat cum se va rezolva problema legata de recuperarea numelui si a stemei vechi.

Luni e reunirea lotului

Jucatorii Stelei se vor prezenta luni dimineata la vizita medicala de la INMS, urmand ca dupa amiaza sa mearga in primul cantonament al verii, la Sacele.

Delegatia Stelei va fi cazata, in perioada 8-19 iunie, in Sacele, si isi va desfasura antrenamentele in cadrul bazei Forex din Brasov.

Cel de-al doilea cantonament va avea loc in perioada 22 iunie - 4 iulie, in Austria. Steaua va fi cazata in Werfenweng, localitate aflata in regiunea Tirol.

Deocamdata nu s-au stabilit meciurile amicale pe care Steaua le va sustine in aceasta vara. Primul meci oficial din noul sezon va fi Supercupa Romaniei cu ASA Targu Mures, pe 8 iulie, meci transmis in direct la ProTV.

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies