FOTO S-a lansat azi in Germania! Asa arata noua BESTIE sport de la Audi! Se lanseaza oficial la Frankfurt!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 11:56

	FOTO S-a lansat azi in Germania! Asa arata noua BESTIE sport de la Audi! Se lanseaza oficial la Frankfurt!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Audi a publicat primele imagini cu Sport Quattro Concept, masina ce va fi lansata in curand la Salonul Auto de la Frankfurt. Este urmasul lui Quattro Concept din 2010, idee abandonata de Audi.

Masina vine cu sistemul nou de iluminat Audi Matrix LED, bara din fata e mult mai mare, gaurile de ventilatie sunt imense, roti noi si stopuri redesenate.

Noul Audi are patru locuri la interior, un bord digital si aer conditionat legat direct la ventilatoarele mari de afara.

Noul Sport Quattro e mai mare decat versiunea precedenta, 4.60 metri lungime, 1.96 m latime si 1.38 m inaltime. Conceptul precedent Quattro avea doar 4.28 m lungime.

Audi sustine ca noul concept e mai usor, e realizat din o combinatie de otel ultra-usor si alumniu combinat cu fibra de carbon. Dar, din cauza bateriilor, rezultatul final nu e chiar atat de usor: 1,850 kg.

Sub capota, noul Sport Quattro Concept are 691 de cai scosi de un motor hibrid V8 4.0 litri twin-turbo atasat de un motor electric in forma de disc.

Cele doua motoare pot functiona in tandem sau independent. Cand cele doua merg impreuna, noul Quattro accelereaza la 100 km/h in 3.7 secunde si atinge o viteza de top de 307 km/h.

Audi sustine ca noua masina consumna 2.5 l/100 km si are emisii CO2 de 59g/km, cu mentiunea ca masina merge doar pe electricitate pana la 50 km.

Momentan nu se stie daca masina va intra in productie, insa mai multe detalii vor fi facute publice la Salonul Auto de la Frankfurt.

FULLSCREEN

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT