Drama prin care trece tatal lui Bianchi: "Cand suna telefonul, ma astept sa fie medicii care imi spun ca fiul meu a murit"

Drama prin care trece tatal lui Bianchi: "Cand suna telefonul, ma astept sa fie medicii care imi spun ca fiul meu a murit"

Pilotul de Formula 1 se afla in stare critica dupa ce s-a lovit la cap la MP al Japoniei.

Jules Bianchi este in continuare in stare critica la Centrul Medical Mie. Tatal pilotului spune ca fiul sau este intr-o stare grava si ca este un miracol ca este inca in viata.

Pilotul a suferit o accidentare la cap in Marele Premiul al Japoniei insa tatal acestuia spune ca fiul sau nu va abandona lupta pentru viata sa. Acesta a povestit insa pentru Gazzetta dello Sport drama prin care trece zilnic:

"De fiecare data cand suna telefonul, ma astept sa fie oamenii de la spital care imi spun ca fiul meu a murit. Stiu sigur ca el nu va renunta la lupta. Cred in asta. Merg de multe ori sa vorbesc cu el, sti ca ma aude. Doctorii mi-au spus ca este deja un miracol ca este in viata dupa un asemenea accident. Nu vom renunta la lupta", spune Philippe Bianchi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies