"Vesti proaste" pentru Morosanu. Se bate cu unul dintre cei mai MUSCULOSI luptatori din lume: "E o bestie dar il demolez!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Septembrie 2015, 13:52

	"Vesti proaste" pentru Morosanu. Se bate cu unul dintre cei mai MUSCULOSI luptatori din lume: "E o bestie dar il demolez!"

Morosanu, fratii Stoica si Catinas vor lupta pe 2 octombrie in gala Superkombat de la Milano.

Vedetele Local Kombat, Catalin Morosanu, Andrei Stoica si Bogdan Stoica se numara printre luptatorii confirmati ca vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, in cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas inaintea marii finale din noiembrie.

Va fi pentru al treilea an consecutiv in care Italia va gazdui o etapa a circuitului mondial Superkombat. In 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, in fata a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, peste 5.000 de fani au facut uitat, pentru o noaptea, faptul ca orasul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

"Am fost impresionati de atmosfera de anul trecut, iar asa cum am promis, vom reveni in aceasta toamna cu o noua gala de cinci stele. Daca tot am ales un loc de desfasurare inedit, un teatru, atunci promitem bataie ca in filme. Vom avea opt luptatori români in programul evenimentului. Pe lânga meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o alta gala in deschidere, care va include cei mai buni luptatori din noua generatie, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu si Amansio Paraschiv. In curând va fi anuntat si programul complet", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Morosanu va avea parte de un examen dificil in Italia, urmând sa dea piept cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut dupa ce in 2012 a participat la ultima piramida la categoria grea organizata in Japonia si numeroasele premii de la concusurile de bodybuilding." Abia astept sa lupt in Italia. L-am vazut pe Wilson, e intr-adevar o bestie, dar il demolez! Sunt inca suparat ca anul trecut n-am putut sa lupt in finala, asa ca acum ma voi razbuna pe el. Din bestie il transform in pisicuta", a spus Morosanu.

Neinvinsi in 2015, fratii Stoica vor avea in Italia ultimele confruntari inainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masa pe 7 noiembrie in marea finala. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO in Italia, iar acum promit ca vor repeta scenariul. "Sunt fericit ca ma intorc in Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibila. Abia astept sa ma reintâlnesc cu fanii de acolo si le promit un nou spectacol de neuitat", a afirmat si campionul mondial Andrei Stoica.

Biletele se pot achizitiona de joi din reteaua ticketone.it, dar si din toate magazinele românesti EastFood din nordul Italiei, iar pretul acestora va incepe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile si la casele teatrului Linear4Ciak.  Evenimentul Superkombat va fi transmis in peste 100 de tari de pe 6 continente, iar in România va putea fi urmarit in direct pe Sport.ro.
 

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies