Local Kombat

Super gala Superkombat, sambata 23 mai la Sala Polivalenta din Bucuresti! 14 meciuri de senzatie in direct la Sport.ro de la 20:00

Gala e transmisa in direct de Sport.ro de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 17:22
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 17:27

Promotia Superkombat revine la Bucuresti, pe 23 mai, la Sala Polivalenta, cu un spectacol incendiar si din care nu vor lipsi fratii Bogdan si Andrei Stoica, iar o parte din incasari va fi donata unor spitale de oncologie. Cele mai ieftine bilete costa 20 de lei si s-au pus deja in vanzare, acestea putand fi achizitionate din reteaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone si Orange.

Sunt copii care n-apuca sa numere pana la 10. Daca viata e o lupta, cine ii invata s-o faca Knock Out? Fratii Stoica, Gladiatorul Ristea, Lunetistul Spetcu dau pumni intr-o gala cum nu s-a mai vazut! Supereroii Romaniei – se lupta cu monstrii Europei. Incaseaza pumni si bani pentru copiii bolnavi ai Romaniei!

Sambata de la 8 seara, in direct la Sport.ro: Gala Invingatorilor. KO pentru Viata! Da-i bataie!

Unul dintre cei mai mari luptatori al tuturor timpurilor, surinamezul Remy Bonjasky, va fi prezent pe 23 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pentru a asista la gala Superkombat.

In varsta de 39 de ani, Bonjasky, poreclit "The Flying Gentlemen", are in palmares trei titluri de campion mondial K-1, in Japonia, si de-a lungul timpului a invins legende precum Ray Sefo, Ernesto Hoost, Francois Both, Cro Cop si Alistair Overeem.

"Intotdeauna este o placere sa vin in Romania, oamenii sunt primitori, iar galele Superkombat au ajuns la un nivel extraordinar. Anul trecut am fost la doua dintre ele, la Constanta si Almere, si ma astept ca si cea de la Bucuresti sa fie la fel de spectaculoasa", a spus starul originar din Paramaribo, care a donat si o pereche de manusi cu autograf pentru licitatia caritabila care va avea loc vineri, 15 mai, la Ambasad'Or Events in Otopeni si la care participa mai multi sportivi mari din Romania.

 

Modifică setările cookies