"Stie si el ca sunt mai bun!" Amansio Paraschiv e pregatit sa devina campion mondial, sambata la Sport.ro de la 20:00

"Stie si el ca sunt mai bun!" Amansio Paraschiv e pregatit sa devina campion mondial, sambata la Sport.ro de la 20:00

Gala Superkombat "IASII RINGULUI" e la Sport.ro, sambata de la 20:00

Sportivii care vor urca sambata seara in ring la gala Superkombat World Grand Prix, programata la Sala Sporturilor din Iasi, se vor confrunta in premiera, vineri dupa-amiaza, de la ora 16:30, la Palas Mall, acolo unde va avea loc prezentarea si cantarul oficial ale evenimentului.

Cei 26 de luptatori nu vor avea de infruntat doar privirile taioase ale adversarilor, ci si kilogramele, toti cei prezenti trebuind sa intre in categorie pentru a putea fi declarati apti pentru meciurile de sambata. in main-event-ul galei de la Sala Sporturilor, Amansio Paraschiv poate deveni al patrulea campion mondial la kickboxing profesionist din istoria Romaniei daca il va invinge pe congolezul stabilit in Amsterdam, Chris Ngimbi, fost detinator al centurii It's Showtime.

"Cu siguranta este cel mai important moment dinaintea meciului. In primul rand este presiunea asta a scaderii in kilograme pentru a ne putea incadra in categorie, iar mai apoi faptul ca ne vom confrunta fata in fata va fi un moment decisiv din punct de vedere psihologic. Sunt determinat si hotarat, si el stie ca sunt mai bun decat el", a declarat Amansio Paraschiv, cel care este neinvins in ultimul an si jumatate.

Cantarul oficial si prezentarea sportivilor sunt programate sa inceapa de la ora 16:30. Nu vor lipsi sportivii ieseni care lupta in gala, Corneliu Lascar, Eduard Chelariu, Bogdan Nastase, Sebastian Cozmanca si Sebastian Ciobanu. "Ii asteptam pe toti iesenii sa vina sa ne sustina. E pentru prima oara in cariera cand lupt aici, acasa, in Iasi, si cu siguranta fiecare dintre noi vrea sa impresioneze. Cu ajutorul publicului, vom fi de neinvins", a declarat si Sebastian Cozmanca.

Evenimentul organizat de promotorul Eduard Irimia va fi transmis in direct pe Sport.ro de la ora 20:00. Biletele sunt disponibile la Sala Sporturilor, dar si la magazinele Orange, Germanos si Vodafone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies