Morosanu mai face o nebunie. DOI adversari vin sa se bata cu el la urmatoarea gala. Ce se intampla la gala Superkombat din Italia

Morosanu mai face o nebunie. DOI adversari vin sa se bata cu el la urmatoarea gala. Ce se intampla la gala Superkombat din Italia

Urmatoarea gala Superkombat are loc in Italia, pe 2 octombrie, iar finala circuitului va fi pe 7 noiembrie in Angola.

Marea finala a circuitului Superkombat din acest an va avea loc pe 7 noiembrie in capitala statului Angola, Luanda, fiind pentru prima oara in istorie cand promotia romaneasca infiintata in 2011 va organiza cel mai mare eveniment al anului in afara Europei, a dezvaluit promotorul Eduard Irimia, care a adaugat ca Superkombat va reveni pe 2 octombrie la Milano.

Astfel, federatia mondiala condusa de Eduard Irimia, va pune in scena cea mai importanta gala pe reguli K-1 organizata vreodata in Africa. Printre sportivii romani care si-au asigurat deja calificarea la gala din Luanda se numara Raul Catinas, Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica si Bogdan Stoica, iar la eveniment vor lua parte cei mai buni luptatori din lume la ora actuala, a dezvaluit Eduard Irimia.

“Va fi un moment important nu doar pentru kicboxul romanesc, ci va fi un adevarat boom la nivel mondial pentru ca pentru prima data in istorie o gala atat de mare va avea loc pe taram african. Finala de la Luanda va fi transmisa in direct in 93 de tari. tin sa ii felicit pe partenerii nostri din Angola pentru profesionalismul de care au dat dovada pana acum”, a precizat promotorul roman.

Pana in prezent, promotia fondata de Eduard Irimia a organizat evenimente in tari precum Germania, Muntenegru, Bulgaria, Olanda, Elvetia, Italia, Croatia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite si Austria, astfel ca finala din Angola va reprezenta o premiera.

Pana la finala de la Luanda, Superkombat va mai avea organiza un eveniment de anvergura, pe 2 octombrie, la Milano, in Italia, acolo unde de asemenea printre luptatori se vor numara si romani precum Catalin Morosanu, Raul Catinas si fratii Stoica. “E o promisiune pe care am facut-o anul trecut fanilor romani, care au venit in numar extrem de mare. Revenim in Italia, iar acum, pentru a evita situatia de anul trecut (n.r adversarul lui Morosanu s-a accidentat inainte de inceperea galei), Morosanu va avea doi adversari gata de meci”, a mai afirmat Irimia.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies