Local Kombat

Lovitura pentru Superkombat. Promotia va avea 6 gale de K-1 si MMA transmise de celebrul post american CBS

Programul de televiziune al galelor Superkombat in cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat intr-un comunicat in urmatoarea perioada.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016, 10:21
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2016, 10:30

Cea mai cunoscuta promotie de sporturi de contact din Europa, Superkombat, condusa de romanul Eduard Irimia, si televiziunea americana CBS Sports Network au anuntat ca au semnat un acord pentru ca 6 evenimente produse de organizatia romaneasca sa fie transmise in prime-time in Statele Unite ale Americii si Canada.

Conform acordului, fiecare gala va include atat sportivi internationali si americani in meciuri eliminatorii la categoria grea, dar si titluri mondiale la diverse categorii. In plus, pe langa confruntarile pe reguli de kickbox, evenimentele vor programa si confruntari de MMA, in acest fel atragand fani din ambele sporturi de pe continentul american.

"Suntem foarte incantati sa avem CBS Sports Network ca televiziune partenera si sa avem brandul nostru expus  pe piata americana. Dupa 6 ani de gale live transmise in peste 95 de tari din 5 continente si comentariu in 22 de limbi, suntem mandri sa ducem produsul la alt nivel", a declarat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

CBS Sports Network este disponibil in peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii si Canada, cu 48 de milioane de abonati prin cablu, video, telco provideri, dar si prin satelit pe Direct TV, canalul 221, si Dish Network, canalul 158.

Lansat in 2011, circuitul Superkombat a depasit recorduri de audienta. De asemenea, in 2016, Superkombat a inregistrat recordul european de public la un eveniment pe reguli de kickbox, cu 34.000 de spectatori la gala care a consemnat retragerea lui Ionut Iftimoaie din cariera. Superkombat si-a consolidat pozitia de lider la nivel european, iar in ultimii ani, galele organizate de Eduard Irimia s-au desfasurat in orase precum Geneva, Amsterdam, Bucuresti, Monza, Milano, Sibiu, Iasi, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich, Varna, Podgorica sau Mamaia. 

Modifică setările cookies