Local Kombat

Isi razbuna fratele! Andrei Stoica isi apara titlul mondial in fata "MATADORULUI" care l-a invins pe Bogdan anul trecut

Andrei Stoica isi va apara titlul mondial Superkombat pe 7 noiembrie la Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 17:21
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 17:28

Marea finala a circuitului Superkombat, cea mai importanta promotie pe reguli K-1 din Europa, va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta Dinamo din Bucuresti, eveniment in cadrul caruia campionul mondial Andrei Stoica isi va pune in joc pentru a patra oara centura la categoria super cruiser.

Mister KO il va infrunta pe castigatorul marii finale Superkombat din 2014, din Italia, Jorge Loren, spaniolul care in cariera sa se poate lauda inclusiv cu o victorie in fata lui Bogdan Stoica. "De obicei nu imi place sa vorbesc mult inaintea meciurilor, dar cu Bogdan, Loren a fost norocos. Il anunt ca i s-a terminat norocul. Va fi un cosmar pentru el acest meci, nu va avea nicio sansa in fata mea", a spus romanul care se lauda cu 25 de victorii inainte de limita din 40 obtinute. Cu opt succese consecutive, Stoica e determinat sa il invinga pe KO si pe Loren, asa cum a facut-o si cu ultimii doi aspiranti oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute si Fred Sikking. "Ii voi da o lectie in meciul asta!", a fost mesajul transmis de campionul roman pentru spaniolul cu 79 de victorii obtinute de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntari, printre care si un Mare Premiu Mondial la categoria grea. "Vom avea luptatori din 12 tari, iar evenimentul va fi compus din doua gale, ambele transmise la nivel international in peste 100 de tari. Ne bucuram ca am reusit sa aducem marea finala la Bucuresti, intotdeauna esti multumit cand ai ocazia sa organizezi evenimente majore la tine acasa", a spus presedintele Superkombat.

Pe langa Andrei Stoica, in cardul galei de la Bucuresti, dintre romani, mai sunt anuntate nume precum Cristi Spetcu, Claudiu Badoi, Alexandru Negrea, Cristi Milea, Ionut Stanciu, Bogdan "Ciobanul" Nastase, Cosmin Ionescu, Sebastian Cozmanca, Robert Stoica, Dumitru Topai si Alexandru Nedelcu.

Evenimentul de pe 7 noiembrie va fi transmis in direct, in Romania, de Sport.ro, de la 19:30, iar pretul biletelor porneste de la 30 de lei, urmand sa fie disponibile de luni in reteaua eventim.ro.

Modifică setările cookies