Regula U21 ii face echipa lui Reghe: FRF "tipa" la Becali sa nu mai tipe la Tudorie :) Cum ar putea arata Steaua cu Viitorul, Hamroun revine in echipa

Autor: Sport.ro
Duminica 31 Iulie 2016, 09:51

	Regula U21 ii face echipa lui Reghe: FRF "tipa" la Becali sa nu mai tipe la Tudorie :) Cum ar putea arata Steaua cu Viitorul, Hamroun revine in echipa

Hamroun a fost reprimit in lot, iar Reghe vrea sa ii dea minute, inainte de meciul retur cu Sparta Praga

Dupa o cearta de-un weekend, Hamroun si Steaua si-au dat mana si au decis sa continue pe acelasi drum. Cel putin pentru o saptamana.

Becali vrea sa renunte la "tradator", insa numai in schimbul unei sume consistente de bani si doar dupa ce Steaua isi va asigura prezenta in grupele europene.

Hamroun va fi in primul 11 la meciul retur cu Sparta Praga, iar Reghe vrea sa il joace si in aceasta seara, cu Viitorul, pentru a-l baga in ritmul meciurilor oficiale.

Echipa de start nu se face fara regula U21, impusa de FRF si boicotata de 10 cluburi din Liga I, asa ca Laurentiu Reghecampf va fi nevoit sa aleaga intre cei doi pusti de prim 11, Cojocaru si Tudorie.

Tudorie a fost criticat de Becali dupa meciul din Cehia si are sanse minime sa mai prinda echipa la retur, asa ca antrenorul Stelei se va baza pe el la meciul din aceasta seara.

Viitorul - Steaua incepe de la ora 20:30 si se va juca cu casa inchisa, pe stadionul din Ovidiu.

Cum ar putea arata primul 11 al Stelei:

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici - Muniru, Achim - Adi Popa, Stanciu, Hamroun - Tudorie

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies