"Cu cat e mai inalt cu atat va pica mai frumos!" Morosanu e gata pentru duelul cu GOLIAT! Vezi toate meciurile galei de vineri

"Cu cat e mai inalt cu atat va pica mai frumos!" Morosanu e gata pentru duelul cu GOLIAT! Vezi toate meciurile galei de vineri

Gala de la Constanta este LIVE pe Sport.ro, vineri de la 20:00

City Park Mall va gazdui joi, 18 iunie, incepand cu ora 17:00, cantarul oficial cat si prezentarea oficiala a concurentilor celui de-al treilea Grand Prix Mondial al anului in circuitul Superkombat. Constantenii sunt așteptati sa participe la evenimentul din mall pentru a-și incuraja concurentul preferat, iar primii 100 care se vor prezenta la sesiunea de autografe  cu vedetele Superkombat vor primi gratuit cate un bilet de acces la gala.

Gala Superkombat World Grand Prix III va incepe vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanta si numara nu mai putin de 11 confruntari. Gala va fi transmisa in direct de Sport.ro. O parte din incasari va ajunge la un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din Constanta.

Capul de afis va fi duelul dintre Morosanu si colosul de 2,07 metri din Olanda, Colin George, un sportiv care se antreneaza la Mike’s Gym in Olanda alaturi de Badr Hari, cel pe care “Moartea din Carpati” il va intalni pe 27 noiembrie in Dubai. Va fi primul meci in Romania din ultimul an pentru vedeta Superkombat care in primavara a castigat si show-ul tv Sunt celebru, scoate-ma de aici!.“Cu cat e mai inalt, cu atat va cadea mai spectaculos atunci cand il voi face KO. Badr trebuie sa ia aminte si sigur se va teme si mai tare dupa ziua de vineri”, a amenintat Morosanu.

“Cu siguranta va fi cea mai spectaculoasa gala, din punct de vedere al programului, din 2015, la nivel international, iar expunerea va fi una pe masura. Evenimentul de la Constanta va putea fi urmarit in 93 de tari. Pe langa gala internationala, in prima parte vom avea si un eveniment dedicat noilor eroi din Romania, din care nu vor lipsi si cei mai buni constanteni”, a declarat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

La doua luni dupa ce l-a intalnit pe legendarul Gokhan Saki, Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu se va duela cu unul dintre cel mai bine cotati surinamezi din noua generatie, Fabio Kwaski. Un alt meci care se anunta incendiar va fi cel dintre politistul Alex Filip, autorul KO-ului anului 2014 in lume si pompierul Alex Irimia, campionul mondial de kempo.

Biletele pentru gala in care campionul mondial Andrei Stoica il va intalni pe starul francez Abdarhmane Coulibaly s-au pus deja in vanzare. Acestea costa intre 30 si 50 de lei si pot fi achizitionate de la Sala Sporturilor, de pe eventim.ro, dar si din magazinele Orange, Germanos, Vodafone si Domo din toata tara.

Prezentarea sportivilor si cantarul oficial pot fi urmarite, joi, de la ora 18:00, la Sport.ro

Programul complet al galei Superkombat de la Constanta:

SUPERKOMBAT NEW HEROES ROMANIA (ora 20:00)

1. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelaru vs Andrei Leustean

2. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Ionut sandur vs Mirel Iacob

3. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Alin Maurer vs Adrian Rosca

4. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Adrian Asoltanii vs Madalin Craciunica

5. Super-Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Alex Irimia vs Alex Filip


SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III (Ora 22:00)

1. Super-Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Onur Sahin (Turcia) vs Alexandru Nedelcu (Romania)
 
2. Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Dorin Robert (Romania) vs Laszlo Nemes (Romania)
 
3. Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Gokhan Gedik (Turcia) vs Cristian Ristea (Romania)
 
4. Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Fabio Kwasi (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (Romania)
 
5. Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Abdarhmane Coulibaly (Franta) vs Andrei Stoica (Romania)
 
6. Super-Fight – Categoria grea (+96 kg)
Colin George (Olanda) vs Catalin Morosanu (Romania)

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies