Local Kombat

Bonjasky si Morosanu, invitatii de onoare la gala Superkombat de sambata seara! Vezi tot cardul galei in care se bat fratii Stoica

Gala Invingatorilor este sambata seara pe Sport.ro, de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 16:11
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 16:13

Cei 30 de luptatori care vor urca sambata seara in ringul de la Sala Polivalenta din Capitala pentru gala Superkombat World Grand Prix vor avea de trecut, vineri, prima proba, cea a cantarului, dar se vor duela si in premiera cu oponenții lor la prezentarea oficiala.

La evenimentul organizat vineri, de la ora 16:00, la centrul de evenimente din cadrul Militari Residence, Sala Paris, va fi prezent si triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky. “Este cel mai important moment inaintea galei de sambata. Sunt de fapt doua dueluri. Unul psihologic, atunci cand te intalnesti cu oponentul, si cel al cantarului pentru ca toți sportivii se lupta cu kilogramele pentru a intra in categorie”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Campionul Superkombat, Andrei Stoica, este capul de afis al galei in meciul cu campionul mondial la muay-thai, francezul Thomas Alizier. “Pentru mine, psihologic, acest duel conteaza in proporție de 50% in economia meciului de sambata. E foarte important cum abordezi aceasta parte”, a afirmat Stoica, al carui nume de ring este Mister KO datorita ratei mari de meciuri incheiate inainte de limita.

La scurt timp dupa cantarul oficial, sportivii din Superkombat, impreuna cu Remy Bonjasky si Catalin Morosanu, care va reveni in ring pe 19 iunie, tot in Superkombat, vor imparți invitații gratuite clienților de la Mega Mall, urmand ca mai apoi sa fie invitați la cinematograful din incinta centrului commercial. De asemenea, seara, staful Superkombat va fi prezent pentru o noua prezentare la GP Pub in Centrul Vechi.

Promoţia Superkombat revine la Bucuresti, pe 23 mai, la Sala Polivalenta, cu un spectacol incendiar, transmis in direct in 90 de ţari, si din care nu vor lipsi fraţii Bogdan si Andrei Stoica, promotorul Eduard Irimia anunţind totodata ca o parte din incasari va fi donata la Institutul Fundeni. Prețul biletelor incepe de la 20 de lei, iar acestea pot fi achiziționate inclusiv pana in seara galei de la Sala Polivalenta.

 Local Kombat New Heroes Romania
Ora 20:00, live pe Sport.ro

1. Ionuţ Stanciu vs Alin Tamaş
2. Mădălin Crăciunică vs Adrian Giurgiu
3. Andrei Ostrovanu vs Eduard Chelariu
4. Songul Yilmaz (Turcia) vs Cristiana Stancu
5. Cosmin Ionescu vs Costin Mincu
6. Bogdan Qatawneh vs Mirel Iacob
7. Benedek Zsolt (Ungaria) vs Bogdan Năstase
8. Adrian Asoltanii vs Claudiu Bădoi

Superkombat Fighting Championship
Ora 22:00, live pe Sport.ro

1. Suliman Vazeilles (Franţa) vs Cristian Spetcu
2. Hirachidine Saindou (Franţa) vs Amansio Paraschiv
3. Marvin Ullrich (Franţa) vs Cristian Milea
4. Ibrahim Giydirir (Turcia) vs Bogdan Stoica
5. Redha Ogdou (Franţa) vs Cristian Ristea
6. Thomas Alizier (Franţa) vs Andrei Stoica
7. Giuseppe de Domenico (Italia) vs Ciprian Şchiopu

Modifică setările cookies