Local Kombat

BATAIE KOLOSALA! 13 meciuri de senzatie in gala de pe 1 august. Vezi fight card-ul galei in care se bat fratii Stoica si Catinas

Gala va fi tranismisa in direct pe Sport.ro, pe 1 august, de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 17:02
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 17:07

Cel de-al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului, va avea loc la Teatrul de Vara Soveja din Constanta pe 1 august si va programa un total de 13 confruntari, dintre care una pentru titlul mondial, in tribune urmând sa se afle actrita Kristanna Loken si legendarul Remy Bonjasky. Andrei Stoica, Raul Catinas si Bogdan Stoica vor lupta in cele mai importante confruntari ale serii.

Evenimentul de la Constanta este primul organizat de Eduard Irimia in ultimii 3 ani in aer liber, dupa ce in 2012, la Craiova, peste 15.000 de spectatori au fost prezenti pe stadionul Ion Oblemenco. Gala de la malul marii va fi ultima sansa de calificare pentru români la semifinala Superkombat de la Milano, din toamna, unde fratii Stoica si Catalin Morosanu si-au asigurat deja prezenta. Meciul cap de afis al galei va fi cel dintre Andrei Stoica si olandezul Fred Sikking pentru titlul mondial Superkombat la categoria super cruiser, in timp ce co-main-event va fi confruntarea dintre Raul Catinas, revenit dupa o pauza de un an si jumatate, si rusul Viktor "King Kong" Bogutzki.

Gala, organizata in parteneriat cu Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Primaria Constanta si Consiliul Judetean, va promova statiunea Mamaia la nivel international printr-un spot de 30 de secunde, difuzat la inceputul transmisiunii directe in 93 de tari. "Pot sa anunt in premiera ca peste 100 de turisti din Turcia, Olanda, Bulgaria si Suedia au achizitionat deja pachete speciale pentru a veni la gala de la Constanta", a mai declarat Eduard Irimia, care a precizat ca se va continua campania Fight for Life, impreuna cu fundatia avand acelasi nume, iar de data aceasta va fi ajutata o clinica de recuperare pentru copii din orasul Constanta.

Printre cei care vor lupta in gala de la malul marii se va numara si turcul Atakan Arslan, cotat ca fiind numarul 14 in topul mondial la categoria super mijlocie. Acesta, care il va avea ca adversar pe constanteanul Alex Filip, este si model-profesionist, iar in ultimul an a defilat la Fashion Week Dubai si a cochetat inclusiv cu actoria, jucând in Taken 2. "Ssi luptatorii români vor deveni actori. Sosirea Kristannei Lokan, actrita din Terminator 3, se pliaza perfect fiindca in aceasta vara vom incepe un proiect cinematografic unde, printre actori, se vor numara si câtiva dintre sportivii Superkombat", a precizat Irimia.

Biletele pentru gala Superkombat de la Constanta costa 50 de lei si vor fi puse in vânzare incepând de joi, putând fi achizitionate din reteaua eventim.ro, magazinele Vodafone, Germanos si Orange, dar si de la Sala Sporturilor. In Romania, gala poate fi urmarita in direct pe Sport.ro de la ora 20:00.

Programul galei Superkombat World Grand Prix IV Constanta:

New Heroes

1. Super Fight - Categoria usoara (-63,5 kg)
Wilmer Cruz (Angola) vs Iuliu Man (România)

2. Super Fight - Categoria usoara  (-65 kg)
Jessica Puglisi (Italia) vs Cristiana Stancu (România)

3. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Andrei Ostrovanu (România) vs Cristian Milea (România)

4. Super Fight - Categoria welter (-67 kg)
Sousa Razel (Angola) vs Adrian Maxim (România)

5. Super Fight - Categoria usoara (-63,5 kg)
Cristian Spetcu (România) vs TBA (Adversarul urmeaza sa fie anuntat)

6. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelariu (România) vs Madalin Craciunica (România)

7. Super Fight - Categoria semigrea (-86 kg)
Dumitru Topai (Romania) vs Alexandru Negrea (România)

World Grand Prix Series:

1. Super Fight - Categoria Cruiser (-92 kg)
Gokhan Gedik (Turcia) vs Robert Dorin (România)

2. Super Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg)
Aristote Quitusisa (Angola) vs Alexandru Nedelcu (România)

3. Super Fight - Categoria Super Mijlocie (-77 kg)
Atakan Arslan (Turcia) vs Alex Filip (România)

4. Super Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Fabio Kwasi (Surinam) vs Bogdan Stoica (România)

5. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
Viktor Bogutzki (Rusia) vs Raul Catinas (România)

6. Titlul mondial - Categoria Super Cruiser (-95 kg)
Fred Sikking (Olanda) vs Andrei Stoica (România)
 

Modifică setările cookies