VIDEO Isterie in Cipru pentru Real Madrid! Reuseste APOEL o noua minune? Declaratia de dragoste a lui Mourinho pentru surpriza anului in Liga!

Autor: Sport.ro
Luni 26 Martie 2012, 17:58

Cipriotii de la APOEL vor o noua minune in Champions League. De data asta cu liderul din Spania, Real Madrid. Chiar si Jose Mourinho e impresionat de micuta echipa care a ajuns pana in sferturi.

"Le multumesc oamenilor de aici pentru sprijinul acordat. Am multi prieteni aici. Avem multe de invatat de la APOEL, au o putere extraordinara de grup, asta conteaza mai mult decat valoarea individuala a jucatorilor. Se lupta cu totii pentru interesul echipei si sunt constienti ca orice este posibil in sport. E o lectie importanta pentru toata lumea. Sunt campioni adevarati si merita sa se afle aici. Suntem favoriti, nu putem nega asta. APOEL si Real Madrid nu se pot compara. dar ii respect foarte mult, le-a studiat evolutia. O sa fie un meci tare", a declarat Jose Mourinho, care a iesit din silencio stampa. "Nu eu am impus legea tacerii la Madrid, nu trebuie sa justific nimic in fata nimanui", a comentat portughezul.

APOEL are cota 11.50 pentru o victorie in sfertul cu Real Madrid. Un egal este cotat cu 5.50 iar Real Madrid doar 1.25.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies