VIDEO "Va 'câștiga' un nou contract în seara asta". Paradele spectaculoase ale lui Ciprian Tătărușanu în confruntarea cu Tottenham

Ciprian Marica AC Milan Champions League Optimi Champions League Tottenham Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 23:02
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 23:46

AC Milan a jucat manșa tur din optimile Champions League cu Tottenham. 

Scorul a fost deschis în minutul șapte, de Brahim Diaz care a trimis mingea în poartă, cu capul aproape de pe linia porții, după două parade ale portarului advers.

Diferența s-a menținut în favoarea milanezilor în prima parte a meciului și datorită paradelor lui Ciprian Tătărușanu, portarul român având o evoluție solidă, cu numeroase faze la care și-a salvat echipa. 

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii pozitive despre titularul din poarta lui AC Milan, majoritatea remarcând că este cel mai bun meci din acest sezon.

"Un plus pentru Ciprian Tătărușanu", "Ce seară pentru portarul român", "Va 'câștiga' un nou contract în seara asta" sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani. 

Stefano Pioli, de partea lui Ciprian Tătărușanu
 

Antrenorul lui AC Milan a vorbit despre situația complicată prin care trece echipa sa, luându-i apărarea lui Ciprian Tătărușanu.

Tehnicianul campioanei din Serie A a dezvăluit și motivul pentru care nu a avut un portar în perioada de transferuri, din iarnă.

"Alegerea a fost a mea și a staff-ului tehnic. Avem încredere în Ciprian Tătărușanu și credem că Maignan se va întoarce curând. Recuperarea lui Maignan decurge foarte bine. A revenit la antrenamentele pe iarbă, însă nu alături de restul echipei. Se vindecă bine, dar nu știu când va reveni", a declarat Stefano Pioli.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!