Liga Campionilor

Primele detalii date de stelisti despre transferurile vizate de Becali! Campionii discuta deja cu Trencin: "Au un pret ridicat"

Steaua - Partizan Belgrad, prima mansa a dublei din turul trei al Ligii Campionilor, e IN DIRECT la ProTV, maine, de la ora 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 12:53
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 18:19

Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat ca vizeaza aducerea a inca 7 fotbalisti sub comanda lui Mirel Radoi, intre care De Amorim, Alibec (Astra), dar si Jairo, Wesley si Bero (Trencin). Becali nu a vrut sa dezvaluie si numele celorlalti doi jucatori.

Massimo Pedrazzini, antrenorul Stelei in acte, a vorbit si el astazi despre mutarile pe care oficialii din Ghencea le urmaresc, oferind si un detaliu important. Tehnicianul italian nu a vrut sa dea nume, dar a recunoscut ca e vorba de mai multi jucatori de la Trencin. Acesta a spus ca discutiile au fost demarate, insa ca pretul de pornire al fotbalistilor este destul de ridicat.

"Nu stiu ce sa spun acum despre jucatorii doriti de patron. Intr-adevar, am remarcat cativa fotbalisti de la Trencin, dar au niste preturi destul de mari. Acum sunt multe discutii, dar trebuie sa facem totul in functie de buget, pentru ca trebuie sa facem si un bilant economic la final.

Nu pot sa va spun numele fotbalistilor, dar pot spune ca sunt discutii si ca i-am remarcat. Sunt putini inchisi la culoare, ca sa fac o gluma", a spus Pedrazzini la conferinta de presa dinaintea meciului cu Partizan.

Modifică setările cookies