Visul La Decima e realitate! Ce scriu publicatiile din Europa si prima reactie a eroului Sergio Ramos: "Golul asta nu e al meu"

Visul La Decima e realitate! Ce scriu publicatiile din Europa si prima reactie a eroului Sergio Ramos: "Golul asta nu e al meu"

Real Madrid - Atletico 4-1 (prel.) | Real a cucerit trofeul Champions League dupa ce in minutul 93 era condusa cu 1-0. Cineva se gandeste acum sa-i faca statuie lui Sergio Ramos.

Toata Europa e la picioarele Realului dupa finala castigata dramatic in fata lui Atletico. Visul 'La Decima' a devenit realitate in aceasta seara.

Sergio Ramos e eroul Realului, dupa ce a marcat golul egalizator in minutul 90+4: "Este cel mai important gol din cariera mea. Este incredibila satisfactia pe care am dat-o fanilor luptand pana la final. Nu este golul meu, este al tuturor fanilor, al familiei mele, al celor care ne-au sustinut pana la final. Meritam sa castigam acest trofeu dupa atatia ani. Am intrat in istorie", a declarat Ramos.

Iata primele reactii ale publicatiilor din Europa:

AS: Credinta i-a adus Realului La Decima

Jurnalistii de la Sport Catalunya au rezistat cu greu, probabil, la finala din aceasta seara. E ziarul de casa al Barcelonei

Marca: Decima de poveste

Italienii il elogiaza pe Carlo Ancelotti

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies