Sindromul UEFAlona loveste si Realul! "Am avut un gol la Cristiano, un penalty la Bale si la Casemiro nu a fost 11 metri"

Sindromul UEFAlona loveste si Realul! "Am avut un gol la Cristiano, un penalty la Bale si la Casemiro nu a fost 11 metri"

Dortmund - Liverpool, azi 22:00 pe ProTV

Real Madrid a fost invinsa la Wolfsburg cu 2-0 si are sanse reduse de calificare in semifinalele Champions League. Nemtii au reusit o seara magica si au nevoie sa marcheze pe Bernabeu pentru a sta linistiti, Real avand nevoie de 4 goluri in cazul unei reusite a nemtilor.

Zidane a recunoscut ca seara a fost una dezastruoasa pentru echipa sa, insa acesta spera in calificare. Madrilenii acuza si arbitrajul la meciul de aseara, spunand ca au avut un gol valabil, un penalty neacordat, iar la penalty-ul oferit nemtilor nu a fost fault la Casemiro asupra lui Schurrle.

Chiar daca spun ca altul trebuia sa fie scorul, spaniolii nu au avut decat 3 suturi pe poarta in toate cele 90 de minute, in timp ce nemtii au avut 7 suturi pe poarta, din care 2 au fost transformate in gol.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şedinţă cu propuneri inedite pentru campania de vaccinare. Klaus Iohannis: ”Trebuie să aducem vaccinul mai aproape de oameni”
BRAT
Modifică setările cookies