Liga Campionilor

Simeone nu-l iartă pe Guardiola: „Cei care au un vocabular bogat te laudă cu dispreț!” Cum a justificat ironia de la final 

Tehnicianul argentinian nu a putut digera eliminarea din UEFA Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 11:23
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 11:28

A doua manșă din sferturile UEFA Champions League dintre Atletico Madrid și Manchester City a fost foarte încinsă. Chiar dacă scorul a fost 0-0, partida a avut multe intervenții dure, ca în minutul 90+1, Felipe să vadă cartonașul roșu pentru o intrare agresivă la Foden. 

„Războiul” s-a mutat și pe margine, acolo unde Diego Simeone a ținut să-l „înțepe” pe Pep Guardiola la conferința de presă de la finalul partidei.

„De multe ori, cei care au un vocabular bogat te laudă cu dispreț. Dar nu suntem atât de proști, noi cei care poate avem un vocabular mai redus”, a declarat Diego Simeone la conferința de presă de la finalul meciului cu Manchester City. 

Antrenorul lui Atletico Madrid a fost imortalizat la finalul jocului în timp ce îi aplauda ironic pe cei din staff-ul lui Manchester City. Doar că Diego Simeone a ținut să specifice că aplauzele erau dedicate fanilor, ci nu îndreptate către oficialii clubului englez. 

„Eu nu i-am aplaudat pe cei de pe banca lui City. I-am aplaudat pe fanii noștri, care apreciau efortul jucătorilor. Nu am văzut ce s-a întâmplat pe tunel. Eu eram pe gazon, aplaudând fanii”, a precizat Diego Simeone.

Manchester City o va înfrunta pe Real Madrid în semifinalele Champions League, în timp ce Liverpool o va întâlni pe Villarreal.

Modifică setările cookies