Secretul incredibil al viitorului adversar al Stelei! Antrenorul lui Stromgodset a ajuns la psiholog din cauza asta:

Norvegienii care ii ies in cale Stelei in Liga Campionilor sunt antrenati de un blatist dovedit. Danezul Nielsen a fost trimis la psiholog pentru a se trada de dependenta de pariuri. Se poate reapuca oricand, avertizeaza psihologii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 21:39
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 21:43

Antrenorul lui Stromgodset, danezul Nielsen, a recunoscut in cartea lui ca a "trantit" un meci. A fost dependent de pariuri, iar sefii lui Aalborg l-au trimis sa se trateze in 2004. Acesta a ajuns chiar la psiholog. Impreuna cu un coleg, Nielsen avea datorii de 200 de mii de euro la casele de pariuri sportive.

"Exista riscul de recadere. Se intalneste cu vechii parteneri de joc, merge pe strada si trece pe langa o sala unde obisnuia sa joace. Nu exista vindecare completa, tentatia ramane", spusne psihologul Steliana Rizeanu.

In februarie, ziaristii din tara lui l-au banuit pe Nielsen ca s-a apucat din nou de pariuri. Stromgodset a luat 15 goluri intr-un meci amical cu Lokomotiv Moscova.

Steaua si Stromgodset se vor intalni in primul tur de calificare al noului sezon de Champions League. Primele meciuri se vor disputa pe 15/16, respectiv 22/23 iulie.

Modifică setările cookies