S-a schimbat CAPITANUL la Steaua: "O sa va povestesc maine, da? N-are rost acum!" Surpriza TOTALA. Ce a spus Pintilii

S-a schimbat CAPITANUL la Steaua: "O sa va povestesc maine, da? N-are rost acum!" Surpriza TOTALA. Ce a spus Pintilii

Pintilii spune ca e doar al doilea capitan al echipei si promite sa ofere detalii maine, la finalul meciului cu Plzen.

Mijlocasul a vorbit si despre prima de 30 000 de euro promisa de patronul Becali. Banderola se poate intoarce la Alibec dupa meciul cu Plzen. Maine, Pintilii va fi capitan contra cehilor.

"Vom face totul sa atacam, sa inscriem unul sau doua goluri. E clar ca trebuie sa marcam gol sau goluri ca sa mergem mai departe. Toti cei care vom intra pe teren vom da totul. Eu sunt al doilea capitan al echipei. Va explic maine, dupa meci, acum n-are rost! Budescu e o pierdere importanta pentru noi, e jucatorul care ne va lipsi cel mai mult, aveam mare nevoie de el. Il asteptam inapoi cat mai repede.

I-am vazut pe Plzen, i-am studiat si zilele trecute, sper sa facem un joc foarte bun. Important e sa nu mai gresim si atunci vom avea un joc foarte usor. Sper ca statistica sa fie de partea noastra, sa facem la fel ca celelalte echipe din Romania si sa castigam sau sa facem macar 2-2 aici! Daca trecem, patronul ne-a promis o prima de 30 000 de euro. Sper sa-i luam", a spus Pintilii la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies