Mirel Radoi Steaua Liga Campionilor

Radoi dupa primul pas in drumul spre Liga: "N-am jucat ce am vrut, nu inteleg de ce!" Momentul care a schimbat jocul Stelei

Trencin 0-2 Steaua | Radoi a obtinut prima victorie intr-un meci oficial ca antrenor al Stelei!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2015, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 00:08

Stanciu si Hamroun au marcat in Slovacia, iar Steaua e aproape calificata in turul urmator.

Radoi n-a fost multumit de ceea ce a vazut la echipa lui in prima repriza. Meciul s-a schimbat la pauza. Antrenorul Stelei isi felicita jucatorii si spune ca e gata sa forteze obiectivele importante ale sezonului cu lotul pe care il are la dispozitie.

Ce a spus mirel Radoi dupa Trencin 0-2 Steaua:

despre meci: "In prima repriza nu am jucat ce ne-am propus. Ne-a fost teama si nu inteleg de ce. Am jucat alt fotbal in a doua repriza, am avut alta atitudine, am aratat mai multa personalitate. Am reusit sa tinem mingea si cred ca ne-au ajutat si fotbalistii care au intrat pe parcurs. Au speculat spatiile si greselile adversarului"

despre Tade: "El mai mult a calatorit decat s-a antrenat. Si-a aratat valoare, au vazut chair si cei care s-au indoit de el ca e valoros"

despre remarcatii meciului: "N-as vrea sa nominalizez pe nimeni, intreaga echipa a inteles mesajul pe care l-am transmis la pauza. Ii felicit pentru efortul de azi, au muncit foarte bine!"

despre transferuri: "Dava vor mai veni jucatori, vor mai veni. Daca nu, ne vom descurca asa, cu cei pe care ii avem aici!"

Modifică setările cookies