Cristiano Ronaldo Liga Campionilor

Promisiunea fabuloasa a lui Ronaldo inainte de finala: face cinste cu 1 MILION €! Ce cadouri primesc prietenii sai:

Cateva motive pentru care astazi e bine sa fii prieten cu Cristiano Ronaldo

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 18:16
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 18:22

Azi, cel mai bine e sa fii prieten cu Cristiano Ronaldo :) Porughezul a promis ca isi doneaza prima de aproape 1 milion de euro, in cazul in care castiga trofeul Champions League.

A fost rezultatul unui dialog purtat in gluma de armata de maseuri de la Real cu superstarul de pe Bernabeu, povestita de un prieten de-al lui Ronaldo in The Sun.

"Cristiano le spunea maseurilor ca pentru el trofeul Champions League este mult mai important decat banii. Atunci, unul dintre baieti i-a replicat: <<Ok, atunci nu imparti tu prima cu noi?>> Ronaldo a luat gluma in serios, spre bucuria prietenilor sai: <<Bine, asa facem, daca vom castiga Liga, va cumpar la toti cate o masina noua>>."

Conform contractului, Ronaldo va castiga un bonus de 900.000 de euro in cazul in care Real Madrid va cuceri al 10-lea trofeu Champions League din istoria clubului. Restul de bani care ii vor ramane lui Ronaldo dupa ce le va cumpara masini noi prietenilor sai vor fi donati asociatiei 'Messengers of Peace', noteaza Daily Mirror.

Modifică setările cookies