Liga Campionilor

"Pep a scapat de RUSINE!" si "Cu totii la Berlin!" - titlurile zilei din presa internationala! Cum a 'uitat' AS de catalani:

Bayern 3-2 Barcelona | Catalanii au ajuns in finala Champions League, dupa ce Neymar a stralucit, iar nemtii nu au putut reveni dupa acel 0-3 din tur - FAZELE AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 07:51
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 08:12

Presa internationala a oferit reactiile pe primele pagini dupa ce Barcelona este prima echipa calificata in finala Champions League.

Acolo asteapta sa vada daca Real va fi adversara ei, pentru un nou El Clasico, jucat la Berlin, sau daca Juventus bifeaza un ultimul meci din Europa in fata unui M.S.N. de neoprit.

Bild spune ca "Bayern a fost imens, insa ramas tot KO. Barca a fost prea mare pentru remontada!"; Spiegel anunta ca nemtilor le-a ajuns duelul cu Barca, in timp ce Spox se limiteaza la "decenta", cu referire la despartirea lui Pep & Co. de Champions League.

Die Welt merge chiar mai departe, sugerand ca: "Bayern are mare nevoie de o schimbare, acum!", in timp ce presa din Spania jubileaza, cu exceptia celor de la AS, ziar de casa al Realului.

AS incepe cu Ronaldo, mare, pe prima pagina, in timp ce performanta Barcei ramane in dreapta, in colt, anuntata sec: "doua goluri Neymar, a 8-a finala pentru catalani".

Modifică setările cookies