Liga Campionilor

"O sa fie cel mai bun din lume pe postul lui in cativa ani!" Pariul nebun al lui Messi inainte de Barcelona - Bayern Munchen

Barcelona - Bayern Munchen este miercuri seara, livetext pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 22:56
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 00:00

Atacantul Barcelonei a vorbit despre meciul cu Bayern Munchen de miercuri seara, in care il va intalni pe mentorul sau de la Barcelona, Pep Guardiola.

Messi a declarat la conferinta de presa ca abia asteapta duelul cu Bayern dar nu resimte presiune: "Nu mai exista presiune in semifinale, dar avem obligatia de a ajunge in finala. M-am intalnit cu Guardiola la o gala FIFA, avem o relatie foarte buna dar nu ne vorbim. Il stiu de cand era la Barcelona ca isi studia foarte bine adversarii, fiecare jucator in parte.", a spus Messi.

Acesta a adaugat ca pariaza pe faptul ca Ter Stegen va deveni cel mai bun portar din lume in urmatorii 2-3 ani, la fel cum este acum tridentul "letal" din atacul Barcelonei in acest moment: "Este usor sa joci cu cei mai buni jucatori din lume. Suntem prieteni foarte buni toti trei, si pe teren si in afara lui, cand ai oameni minunati pe langa tine totul e mai usor", a declarat Messi.

La final, atacantul Barcelonei a vorbit si despre relatia sa cu Luis Enrique, despre care s-a spus de mai multe ori ca este una incordata: "Totul este bine in echipa noastra, ma inteleg foarte bine cu antrenorul dar si cu ceilalti jucatori".

Modifică setările cookies