Liga Campionilor

"Nu se mai pune problema cine se califica" Reghecampf vrea sa bage o echipa inedita in teren. Cum poate arata Steaua cu City

Manchester City - Steaua, miercuri, 21:45, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 08:43
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 10:16

"Nu cred ca se mai pune problema de cine se va califica, din pacate am pierdut meciul la Bucuresti la o diferenta foarte mare, dar vom da sansa unor jucatori care nu au avut prea multe evolutii pana acum si vom incerca sa terminam play-off-ul cu un meci bun, jucatorii au nevoie de acest lucru. Stim ce ne asteapta, si ei vor schimba multi jucatori probabil, dar nu mai conteaza asta.", a spus Reghecampf la conferinta de presa.

Lotul Stelei pentru Champions League:

Portari: Nita, Cojocaru

Fundasi: Tamas, Tosca, Mitrea, Momcilovic, Popescu, Simion

Mijlocasi: Hamroun, Pintilii, Filip, Stanciu, Sulley, Valceanu, Mihalcea, Aganovic, Achim, Popescu, Enceanu, Enache, Bourceanu, Popa

Atacanti: Tudorie, Golubovic, Chitosca

Faptul ca Steaua va alinia o echipa inedita a fost confirmat si de Gigi Becali ieri, la Sport.ro. Acesta a spus ca vrea sa vada la lucru jucatorii tineri, pentru a vedea de ce sunt in stare, daca pot sau nu pot face fata la acest nivel. 

Echipa Stelei in tur: 

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Achim, Muniru - Popa, Stanciu, Hamroun, Golubovic

Fata de echipa din tur, Steaua va fi nevoita sa faca cel putin doua schimbari, Golubovic si Tosca, acestia fiind accidentati. In rest, Enache si Tamas sunt de neclintit din echipa, avand in vedere ca Steaua nu are rezerve pe posturile lor. De asemenea, din lotul UEFA, Pintilii, D. Popescu si Filip sunt accidentati cu probleme mai vechi, iar Valceanu, Mihalcea, Enceanu si Chitosca au sanse minime sau chiar zero sa joace.

Echipa Stelei cu jucatori ce au evoluat "mai putin"

Cojocaru - Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic - Bourceanu, O. Popescu - Popa, Stanciu, Aganovic - Tudorie

CITESTE SI

Modifică setările cookies