Noaptea devoratorilor de portari! Sase momente ISTORICE ce au avut loc aseara! Un jucator de la Sahtior l-a egalat pe marele Messi

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Octombrie 2014, 07:35

	Noaptea devoratorilor de portari! Sase momente ISTORICE ce au avut loc aseara! Un jucator de la Sahtior l-a egalat pe marele Messi

Seara nebuna in Champions League, in care au picat mai multe recorduri.

Nu mai putin de 40 de goluri s-au dat in prima seara de Champions League de saptamana aceasta. Sahtior si Juventus au fost cele mai in forma echipe, fiecare marcand cate 7 goluri, dintre care 6 in prima repriza pentru Sahtior, record absolut pentru Champions League.

Nu doar la nivel de echipa a reusit Mircea Lucescu sa intre in istoria Ligii, ci si la nivel de jucatori. Adriano a marcat de 5 ori si a egalat astfel performanta lui Messi, de la acel 7-1 cu Bayer Leverkusen, din 2012, cand argentinianul a marcat de asemenea o "manita".

De altfel, Messi este si el aproape de un record all time, fiind la doar 2 reusite de Raul, cel mai bun marcator din istoria Ligii. Acesta poate fi intrecut insa de Cristiano Ronaldo, cel care joaca in aceasta seara impotriva lui Liverpool, portughezul fiind la egalitate cu Messi, cu 69 de goluri.

Ce super performante s-au inregistrat aseara in Liga:

► 5 goluri marcate intr-un meci: Adriano (Sahtior)
► 6 goluri marcate de o echipa in prima repriza: Sahtior
► cele mai multe goluri marcate intr-o seara de Champions League: 40
► al treilea cel mai rapid hat-trick din istoria Ligii: Adriano (Sahtior)
► cea mai drastica infrangere suferita de Roma in istorie (a mai pierdut o singura data cu 7-1 in Europa, in 2007, cu Man United)
► cea mai mare victorie din istoria lui UCL, in Europa: 6-0 cu Maribor

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies