Nenorocit de DROGURI, alcool si jocuri de noroc! Cum s-a autodistrus "FRATELE" lui Zlatan in loc sa fie un superstar in fotbal

Nenorocit de DROGURI, alcool si jocuri de noroc! Cum s-a autodistrus "FRATELE" lui Zlatan in loc sa fie un superstar in fotbal

A copilarit alaturi de Zlatan Ibrahimovic. Au invatat fotbal impreuna copiind schemele lui Romario si Ronaldo. In timpul liber furau biciclete si se antrenau pe ponton. 

Tony si Zlatan au fost pana in urma cu 13 ani cei mai buni prieteni. Astazi, unul este superstar, altul este falimentar. Tony Flygare si-a povestit istoria cu Zlatan Ibrahimovic.

A scos chiar si o carte cu asta: "Once I Was Bigger Than Zlatan". Cartea a fost si motivul pentru care s-au certat si nu si-au mai vorbit mai bine de un deceniu.

"Ne antrenam pe ponton, asa nu ne durea cand cadeam in apa si ne antrenam cu orele. Ne urmareau fetele de pe margine si asta ne ambitiona. Jucam pe puncte si va spun ca eram peste Zlatan."

"Eu il idolatrizam pe Shearer, in timp ce el ura fotbalul din Anglia, pentru ca eu il iubeam atat de mult. El mereu zicea ca va juca in Italia si asta a si facut. Eram ca fratii gemeni. Eu eram ca un tata pentru el in multe cazuri, ma aprecia, dar era foarte competitiv."

"Voia sa fie peste mine la toate capitolele, fete, fotbal, PlayStation, si mereu ne luam la bataie. Eu eram un munte pentru el, un munte pe care el trebuia sa-l depaseasca."

"Cand Zlatan a auzit ca imi scriu povestea, mi-a trimis un SMS printr-un prieten in care cerea sa tac din gura. Nu e nimic, tot il iubesc."

Tony a povestit si despre obsesiile lui Zlatan si dorinta nebuna de a castiga un trofeu UCL.

"E un fix pentru el. Poate ca asta e destinul sau, sa nu ia niciodata Liga"

Dupa ce a retrogradat cu Malmo in 1999, cariera lui Flygare s-a dus la fund, de acolo incepand falimentul sau.

"Nu era vorba de alcool, ci de droguri, cannabis, cocaina, jocuri de noroc. Dar nimic nu mi-a inlocuit bucuria unui gol."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu să formeze un nou Guvern
BRAT