Mata: "Din primul moment am aratat ca vrem sa castigam" Cum a vazut meciul Mourinho:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 00:30

	Mata: "Din primul moment am aratat ca vrem sa castigam" Cum a vazut meciul Mourinho:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! 

Jucatorii lui Chelsea au luat o gura de oxigen dupa ce au invins Steaua. Englezii au jucat cu securea deasupra capului si au declarat dupa meci ca au tras tare pentru aceasta victorie. Steaua este in acest moment cea mai slaba echipa din Liga Campionilor cu 0 puncte si -7 la adevar.

"Dupa ce am pierdut cu FC Basel, acum aveam nevoie de victorie cu Steaua. Din primul moment am aratat ca vrem sa castigam. Cred ca am jucat foarte bine", a spus Mata.

Reghe se gandeste deja la meciul cu Basel, duelul pentru locul 3 in grupa E, care duce in Primavara europeana.

Mourinho: "Suporterii Stelei au fost in cateva momente impotriva echipei lor"

"Inca din primele minute am avut ocazii de a inscrie. Am ramas puternici chiar si dupa ce antrenorul Stelei a facut doua schimbari. A parut ca a fost usor, dar nu a fost. Chiar ne-a fost dificil. Nu este timpul sa spun cine mi-a placut de la Steaua. Admir talentul din fotbalul romanesc, intotdeauna privesc cu interes ce se intampla aici. Avem scouteri aici, ne uitam in toata lumea.
Atmosfera de pe stadion a fost buna. Stadionul e foarte frumos, terenul a fost bun. Bine ca a fost tras acoperisul. Am simtit ca unele momente suporterii Stelei erau impotriva echipei lor. Au avut rezultate bune, nu inteleg de ce"
, a declarat Jose Mourinho.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT