Prima reactie a lui Reghecampf la Praga: "Vom analiza situatia lui Hamroun" Ce spune despre situatia lui Bourceanu

Sparta Praga 1-1 Steaua | Reghecampf e gata sa-l ierte pe Hamroun si anunta posibila plecare a inca unui jucator.

Bourceanu isi negociaza plecarea de la Steaua. De aceea nu a fost trecut pe lista UEFA pentru meciurile cu Sparta. Reghecampf le cere fanilor sa fie aproape de echipa la returul de pe Arena Nationala. Antrenorul Stelei e multumit de rezultatul de la Praga si crede ca nimic nu e decis in privinta calificarii.

"E un rezultat foarte bun, dar mai e un meci. Trebuie sa fim atenti la fazele fixe, sa fim la fel de concentrati. Cred ca baietii au facut un meci foarte bun, trebuia sa gasim un sistem sa putem sa-i blocam. Mai e un meci si trebuie sa fim foarte atenti. Am spus ca nu trebuie sa riscam absolut nimic, dar am facut o greseala la gol.

Sper ca la retur vom avea cat mai multi fani pe National Arena. Daca trecem de Sparta vom fi in grupele Europa League cel putin. Nu vorbim inca de jucatori, de transferuri. Vom discuta cu patronul, sper sa rezolvam si problema lui Hamroun. El a fost suspendat pana azi. Vom discuta si cu el maine si vom gasi cea mai buna solutie.

Bourceanu nu a fost trecut pe lista pentru aceste doua meciuri, se afla in discutii cu o echipa si asta a fost decizia noastra. Din play-off va reveni alaturi de noi, are contract si isi doreste sa ramana", a spus Reghecampf la Sport.ro.

"Nu stiu nimic de Bourceanu, mai are 6 luni, nu e nicio problema. Stati ca vine Popescu celalalt, e jucator bun, mi-a zis MM", s-a limitat sa spuna Becali despre posibila despartire de mijlocasul central.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies