E saptamana CUTREMURULUI Juventus - Real in Champions League! 7 detalii ale unui meci ISTORIC

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Aprilie 2018, 11:07

	E saptamana CUTREMURULUI Juventus - Real in Champions League! 7 detalii ale unui meci ISTORIC

Juve - Real e un meci cu totul special! Finala din 2017 se rejoaca acum in sferturi, in dubla mansa. Turul, Juventus - Real, e la PRO TV, marti de la 21:45.

1. Real Madrid nu a mai fost eliminata din Champions League din 2015 - semifinala cu Juventus, 1-2 la Torino si 1-1 acasa.

2. Si Realul galatic cu Zidane si Figo a fost eliminata de Juve , chiar in postura de detinatoare a Champions League - in semifinale, in 2003, Juventus si Marcelo Lippi au jucat finala si au pierdut -o contra lui AC Milan.

3. Real Madrid a eliminat-o o singura data pe Juventus , la penalty-uri, in turul doi din Cupa Campionilor din 1986, anul cand Steaua era detinatoarea trofeului Cupa Campionilor.

4. Juventus a pierdut un singur joc din ultimele 75 acasa - cu Lazio in octombrie. Juve e neinvinsa de 25 de meciuri in toate competitiile.

5. Real Madrid e pentru a 35-a oara in sferturile cupelor europene - record absolut. E a 8-a oara in sferturi Champions League, record pentru club.

6. Fata de echipa lui Juventus care elimina Realul in 2015 , campioana Italiei mai are doar 5 jucatori - Buffon, Barzagli, Chiellini, Liechsteiner, Marchisio, in vreme ce Real ii are inca pe Ramos, Varane, Marcelo, Carvajal, Isco, Kroos, Bale si Ronaldo- 8 titulari care au fost aproape de finala in 2015. Real a jucat de trei ori finala si o semifinala in ultimii 4 ani de Ch League.

7. Zidane a cistigat 2 titluri cu Juventus intre 1996 si 2001 cind a plecat la Real Madrid pentru recordul mondial al istoriei fotbalului de pina atunci- 75 de milioane. A ratat si doua finale de Ch League , ultima in 1998 chiar cu Real Madrid. Din echipa lui Juventus de atunci, 3 oameni au devenit personaje centrale ca antrenori  - Conte a cistigat titlul in Italia si Anglia, Deschamps a jucat finala de Euro cu Franta si finala Ch League cu Monaco, iar Zidane este primul din istorie care cistiga doua Ch League la rind.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies