DOMINATIA lui Reghe: "NU i-am lasat sa aiba ocazii de GOL! Chiriches e un capitol inchis!" Cui a dedicat calificarea in Liga:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 00:16

	DOMINATIA lui Reghe: "NU i-am lasat sa aiba ocazii de GOL! Chiriches e un capitol inchis!" Cui a dedicat calificarea in Liga:

Legia 2-2 Steaua | Antrenorul e in culmea bucuriei dupa ce a dus echipa in grupele Ligii! Imediat dupa meci a dedicat victoria patronului Becali!

"Cred ca cel mai important lucru este ca ne-am calificat. Vrea sa dedic calificarea patronului nostru, in primul rand, si ne pare rau ca nu este langa noi. In momentul de fata am reusit sa trecem la urmatoarea etapa, pentru toti este un pas foarte important.

Stiam ca aveam valoare sa trecem de Legia. Chiar daca din pacate nu am reusit sa facem un meci extrem de bun la Bucuresti, am facut aici unul bun, ne-am facut ocazii, am marcat de doua ori.

Am spus ca vom juca pentru calificare la Varsovia. Stiu ca toate meciurile sunt dificile cand te lupti pentru o asemenea competitie. Suntem fericiti, ne vom bucura pentru aceasta seara.

Nu i-am lasat sa aiba prea multe ocazii de a marca. Cei care au intrat in seara asta, mai ales cei care nu joaca de obicei au facut-o foarte bine. Chiriches e un capitol inchis pentru mine, e o discutie incheiata, pentru ca nu a putut juca, asta e. Ii urez mult noroc la noua sa echipa!", a spus Reghecampf la Digi

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT