Diego Simeone Atletico Madrid FC Porto Liga Campionilor Liga Campionilor

Diego Simeone, monument de sinceritate după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Europa încă din faza grupelor

Atletico Madrid a fost eliminată din competițiile europene după ce a încheiat pe locul 4, ultimul, o grupă de Champions League din care au mai făcut parte FC Porto, Club Brugge și Bayer Leverkusen.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 23:26
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 23:24

Fără șanse la optimile Champions League, Atletico era obligată să obțină un rezultat pozitiv pe terenul lui FC Porto pentru a continua în Europa League, însă spaniolii au cedat, scor 1-2, astfel că au ajuns pe ultimul loc, la egalitate cu Bayer Leverkusen, care a terminat pe 3 datorită rezultatelor mai bune din meciurile directe.

Diego Simeone, după eliminarea lui Atletico Madrid: "Am încheiat pe locul pe care îl meritam"

După meci, Diego Simeone, antrenorul grupării rojiblanco, a dat dovadă de fair-play, a recunoscut superioritatea lui FC Porto și a spus că Atletico Madrid merita să termine pe ultimul loc.

"Am văzut cu toții ce a fost pe teren. Au fost superiori, s-au retras mai bine, s-au poziționat mai bine, au profitat de primele două ocazii. Noi trebuie să ne îmbunătățim și să vedem realitatea din acest sezon european, dar și din precedentul. 

Trebuie să vedem cum ne putem îmbunătăți în Europa. Am marcat puțin și aproape toate echipele ne-au fost superioare. Am încheiat pe locul pe care îl meritam, acum rămânem cu La Liga și Cupa Spaniei", a spus Diego Simeone, citat de Marca.

Atletico Madrid ocupă locul 3 în La Liga, cu 23 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului Real Madrid și la opt sub FC Barcelona, a doua clasată.

Clasamentul final din grupa B a Ligii Campionilor

  • 1. FC Porto - 12p (calificare în optimile Champions League)
  • 2. Club Brugge - 11p (calificare în optimile Champions League)
  • 3. Bayer Leverkusen - 5p (calificare în 16-imile Europa League)
  • 4. Atletico Madrid - 5p (eliminată)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!