Daum e impresionat de munca lui Reghecampf la Steaua. Ce spune dupa ce a vazut Sparta 1-1 Steaua

Daum e impresionat de munca lui Reghecampf la Steaua. Ce spune dupa ce a vazut Sparta 1-1 Steaua

Christoph Daum crede ca Reghecampf a scos maximum de la echipa lui in meciul cu Sparta.

Daum spune ca a fost 'impresionat' de Steaua si de modul in care Reghe a tratat meciul. Selectionerul crede ca echipa ar fi putut sa arate si mai bine daca i-ar fi avut pe jucatorii vanduti vara asta.

"Am fost impresionat de Steaua in meciul cu Sparta Praga, o echipa internationala buna. Am vazut ca ne putem lupta cu astfel de echipe, ceea ce e foarte bine. Fotbalul din Romania se va dezvolta, sunt multi tineri in prima Liga. Jucatorii astia au nevoie de timp, poate acum nu au suficienta experienta, dar avem antrenori fantastici in prima liga si noua generatie va arata foarte bine.

Sa fim bucurosi ca Steaua a jucat asa bine la Praga, Reghecampf a facut o treaba excelenta. A schimbat tactica putin, au revenit in partea a doua a meciului, au devenit din ce in ce mai puternici pe parcursul meciului. Reghecampf ar fi facut mai mult cu jucatorii care au plecat, dar nu s-a plans, a muncit cu echipa si a obtinut un rezultat foarte bun. A scos cat a putut de mult din aceasta situatie in care s-a aflat", a spus Daum intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru PRO Tv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies