Culmea tragerii la sorti pentru Champions League! Chelsea PLATESTE ca sa fie eliminata! Ce anunta UEFA

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Aprilie 2014, 12:49

	Culmea tragerii la sorti pentru Champions League! Chelsea PLATESTE ca sa fie eliminata! Ce anunta UEFA

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Cu cateva minute inainte ca UEFA sa faca tragerea la sorti pentru semifinalele Champions League, pe site-ul oficial, UEFA a emis un comunicat de presa privind situatia lui Courtois, care devine acum extrem de importanta. Atletico Madrid si Chelsea vor fi adversare directe in semifinalele UEFA Champions League, iar Atletico intentioneaza sa il titularizeze pe Courtois in meciurile directe.

In acest caz, ei ar trebui sa ii plateasca 3 milioane de euro lui Chelsea, in urma unei clauze din contract, insa comunicatul eliberat de UEFA schimba situatia: "Integritatea competitiei este cel mai important lucru. Atat UEFA Champions League, cat si Departamentul de Disciplina de la UEFA au reguli clare, care nu permit ca un club sa influenteze folosirea unui jucator de la alta echipa."

Conform unei intelegeri tacite intre Atletico si Chelsea, daca portarul Courtois va juca, atunci Chelsea nu il va mai lasa din vara la Madrid. Chelsea a anuntat insa ca portarul Courtois va putea juca fara probleme la Atletico.

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies