"CRUCIFICADOS" Catalanii sunt cei mai duri cu Barca dupa "saptamana tragica"! "Remontada sau finalul ciclului"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Aprilie 2017, 09:38

	"CRUCIFICADOS" Catalanii sunt cei mai duri cu Barca dupa "saptamana tragica"! "Remontada sau finalul ciclului"

FC Barcelona si-a pus in mare pericol intreg sezonul in doar 74 de ore.

"Cea mai tragica saptamana din istoria acestui ciclu" scriu cei de la Sport de Catalunya intr-un material extrem de dur la adresa echipei lui Luis Enrique. Invinsi de Malaga in weekend, Barcelona a pierdut mansa tur din sferturile Ligii Campionilor la Torino, 0-3 cu Juventus.

"Crucificati!" este titlul de pe prima pagina din Sport, catalanii scriind ca este nevoie de un nou miracol pentru ca Barcelona sa ajunga in semifinale. Insa nici catalanii nu mai cred intr-o "remontada", scriind ca ciclul care i-a adus Barcelonei 7 titluri de campioana si 4 Ligi ale Campionilor are toate sansele sa se incheie miercurea viitoare, dupa returul cu Juventus.

"Infrangerea cu Malaga si KO-ul primit de la Juventus au plasat Barcelona la marginea prapastiei in 2 competitii. Cele 2 infrangeri nu sunt un accident. Este clar ca Barcelona este intr-un moment cheie al sezonului avand probleme serioase de incredere in fotbalul ei" mai scriu catalanii care lanseaza si un apel catre club: "Cumparati fundasi!" dupa 5 goluri primite in 2 meciuri si niciunul marcat!

"Inca un miracol sau finalul unui ciclu!" concluzioneaza jurnalistii catalani, mai duri ca niciodata la adresa echipei lui Luis Enrique.

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies