Liga Campionilor

COMPARATIA urata pentru Real Madrid! Cat de mare este acum DIFERENTA fata de rivalii de la Barcelona:

Barca joaca finala Ligii, in timp ce Real a ratat-o. Numai ca distanta dintre cele doua echipe se rezuma la doua statistici simple.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 11:10
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 11:43

Real Madrid pare sa fie dezamagirea acestui sezon de Liga, in timp ce Juventus este revelatia. Italienii i-au eliminat pe spanioli la capatul unei duble manse in care au jucat mai bine, insa au tremurat mai mult la desele ocazii ale celor de la Real.

Campionii Europei la zi au demonstrat ca diferenta pe terenul de joc nu e data de numarul fazelor de poarta, ci de precizia actiunilor. Galacticii au trimis 22 de suturi spre poarta lui Juve, aseara, insa au reusit un singur gol, si acela din penalty!

Dintre cele 22, doar 5 suturi ale lui Real au fost pe spatiul portii lui Buffon, spune statistica. De cealalta parte, Juventus a avut opt ocazii, dintre care 4 suturi au fost pe poarta lui Casillas.

Barcelona a avut un parcurs foarte greu pana in finala Ligii, iar ca sa ajunga aici a trecut de 5 echipe campioane la ele in tara: Apoel, Ajax, City, Bayern si PSG. In plus, Barca va juca finala in fata celor de la Juventus, campioni si ei in Italia.

Un sezon in care diferenta dintre Real si Barca este in favoarea catalanilor, dupa ce anul trecut galacticii au dominat Europa.

Modifică setările cookies