Chiellini e pregatit de duelul cu Suarez din finala Ligii! Ce mesaj are pentru uruguayan dupa ce l-a muscat la Cupa Mondiala

Chiellini e pregatit de duelul cu Suarez din finala Ligii! Ce mesaj are pentru uruguayan dupa ce l-a muscat la Cupa Mondiala

Chiellini si Suarez se vor intalni iar in finala Cupei Campionilor.

"Nu am nicio problema cu Suarez. Il voi marca asa cum am facut-o cu Benzema, pe Messi il voi marca la fel ca pe Cristiano iar pe Neymar ca pe Bale", a spus Chiellini inainte de finala Champions League dintre Barcelona si Juventus.

Italianul a fost in centrul scandalului cu Suarez in vara trecuta, cand a fost muscat de uruguayan la Cupa Mondiala. Suarez a fost suspendat atunci de FIFA, ratand primele luni in La Liga cu Barcelona. Cei doi se vor intalni in finala de la Varsovia iar duelul va fi asteptat de intreaga planeta.

"Finala aceasta este speciala pentru ca nu am mai castigat trofeul de foarte multi ani. Puterea noastra este jocul colectiv si nu ne gandim decat la ziua de 6 iunie. Pana atunci mai avem finala Cupei Italiei cu Lazio. Vrem sa facem tripleta, campionat, Liga, Cupa, dar vedem ce va fi", a spus italianul in presa din "Cizma".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies