Chelsea vine la Bucuresti DISPERATA dupa 3 puncte: "Ne va fi foarte greu" Cine a gresit la primul gol inscris de Schalke:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 23:42

	Chelsea vine la Bucuresti DISPERATA dupa 3 puncte: "Ne va fi foarte greu" Cine a gresit la primul gol inscris de Schalke:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chelsea a pierdut pe teren propriu meciul cu Basel, scor 1-2, si vine la Bucuresti peste doua saptamani disperata sa castige trei puncte.

Marius Lacatus crede ca misiunea stelistilor va fi una extrem de dificila la urmatorul meci din Liga: "Este o mare supriza rezultatul de la Londra. Nimeni nu se astepta ca Chelsea sa piarda acest meci. Cu atat mai dificila devine lupta cu Chelsea in urmatoarea partida."

"Imi pare rau ca primele doua goluri au fost primite pe niste greseli. La primul gol, a fost o lipsa de comunicare. Cred ca Tatarusanu era primul care trebuia sa ia o decizie in acea faza. Mai ales ca era o minge plouata, nu foarte grea."

"Dupa aceea a venit si golul 2, daca nu ma insel, pe o pasa gresita a lui Bourceanu.", a declarat Lacatus la Sport.ro.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT