"Cel mai bun din lume". Joao Felix a vorbit despre la superlativ despre adversarul din Champions League

Joao Felix fc barcelona kylian mbappe PSG sferturi uefa champions league Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 15:58
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 16:10

PSG și FC Barcelona sunt adversare în sferturile UEFA Champions League, prima manșa urmând să se dispute pe 10 aprilie, pe Parc des Princes. 

Înaintea confruntării directe, Joao Felix a vorbit la superlativ despre Kylian Mbappe, atacantul lui PSG. 

"Poate că este cel mai bun atacant din lume. Îmi place modul în care joacă. Poate primi mingea la picior sau în spaţiu şi este foarte rapid. Cu alte cuvinte, este foarte decisiv şi face diferenţa în orice echipă la care joacă", a precizat el", a spus porughezul. 

"Trebuie să fim buni în defensivă pentru a-i putea opri. Trebuie să ne ridicăm nivelul de joc în comparaţie cu Napoli. PSG este mai bună decât Napoli, iar noi va trebui să facem un pic mai mult. Au o echipă mare, bine pregătită, aşa că trebuie să ne ridicăm nivelul jocului şi să ne folosim punctele noastre forte", a explicat jucătorul.

 

Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid

Francezul a intrat în ultimele luni de contract cu PSG, iar la finalul sezonului se pregătește să părăsească gruparea de pe Parc des Princes.

După cinci sezoane petrecute la campioana din Ligue 1, Kylian Mbappe a decis să plece de la PSG, șansele cele mai mari sunt să semneze cu Real Madrid, grupare care și-l dorește de mai mulți ani. 

Publicația L'Equipe a dezvăluit că liderul din La Liga este dispusă să-i ofere între 2,5 și 3 milioane de euro pe lună, ceea ce înseamnă o remunerație anuală între 30 și 36 milioane de euro. În aceste condiții, Kylian Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, în condițiile în care Vinicius Jr. și Jude Bellingham primesc în jur de 20 de milioane anual. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!