Cea mai tare MUTARE a lui Reghe! Jucatorul de la care se asteapta 100% pentru dubla cu Basel din Liga! Ultimul nume pe LISTA UEFA:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 12:54

	Cea mai tare MUTARE a lui Reghe! Jucatorul de la care se asteapta 100% pentru dubla cu Basel din Liga! Ultimul nume pe LISTA UEFA:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua are sanse mari ca in meciurile din Liga, mai ales la cele cu Basel, sa poata conta si pe Alexandru Chipciu. Reghe vrea neaparat sa-l treaca pe lista UEFA, pentru Liga, chiar daca nu este 100% recuperat.

Accidentat in urma cu patru luni, Chipciu a avut piciorul in ghips, iar in cam trei saptamani se va afla din nou la antrenamente, scrie Gazeta.

Chiar daca nu se va putea conta pe el cu Schalke si Chelsea, in primele doua partide din grupa, Steaua l-ar putea avea in teren cu Basel, la returul de pe 22 octombrie, de pe national arena.

Calculele spun ca Steaua mizeaza in mod sigur pe puncte in meciurile cu elvetienii, iar daca se mai aduna cateva si din cele mai Schalke, de acasa, sau cu Chelsea, tot de acasa, atunci poate spera cu sanse reale la calificarea in premiera in primavara Ligii.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT