Cristiano Ronaldo Atletico Madrid Real Madrid Liga Campionilor

"Ce ai spus, ma?!" Cristiano Ronaldo, enervat de intrebarea unui jurnalist despre finala Ligii! Ce replica i-a dat VIDEO

Cristiano Ronaldo va juca in finala Ligii Campionilor, la fel si Bale - Pepe si Benzema sunt singurii incerti, a anuntat Ancelotti astazi

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 20:43
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 20:45

 

"Vedem pe teren cine e mai bun"

Cristiano Ronaldo incearca sa castige pentru a 2-a oara in cariera Liga Campionilor - pe 24 mai are loc pe Da Luz din Lisabona marele meci dintre Atletico si Real. Cristiano va fi titular in acest meci in ciuda faptului ca a ratat ultimul meci de campionat si sansa de a castiga de unul singur Gheata de Aur, impartind trofeul cu Luis Suarez.

Inainte de finala, in timpul unei sesiuni de intrebari cu presa, Cristiano Ronaldo s-a enervat cand un jurnalist l-a intrebat ce crede despre faptul ca unii oameni considera ca e iresponsabil sa joace in finala Ligii cand mai e atat de putin timp pana la Mondial.

Ronaldo a incercat sa-si pastreze cumpatul, dar a spus pe un ton suparat: "Ma simt bine. Astazi e prima de antrenament si ma simt grozav. Cred ca voi fi bine sambata, vreau sa o ajut pe Real Madrid. Nu imi risc locul la Campionatul Mondial, ma simt mai bine si sambata voi da 100%" a spus Ronaldo.

CR7 a vorbit si despre adversara din finala, Atletico, cea care tocmai a castigat titlul in Spania: "Victoriile mereu iti cad bine. Cei de la Atletico sunt fericiti, au entuziasm si forta dar o finala reprezinta ceva distinct. O partida in care sansele sunt 50-50. Sunt insa convins ca vom castiga. Ei spun ca sunt favoriti? Bine, foarte bine. Vom vedea pe teren" a declarat Ronaldo.
 

Modifică setările cookies