Cavani, Suarez si Forlan au ramas INTERZISI la meciul Stelei! S-a facut liniste in sala! Cum au ajuns vedete de SUTE de milioane de euro sa stea cu ochii pe Steaua

Steaua Cavani Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Ianuarie 2014, 10:59
Data actualizarii: Duminica 12 Ianuarie 2014, 10:59

A fost atat de impresionat de stilul echipei, incat si-a pus jucatorii sa se uite de mai multe ori la meci!

Selectionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a recunoscut ca Milanul cread de Sacchi e unul dintre modelele sale in fotbal. Tabarez spune ca si-a obligat vedetele de sute de milioane din nationala sa se uite la Milan - Steaua, finala Cupei Campionilor Europeni din '89, pentru a prelua stilul super campioanei din Serie A.

"Meciurile unei mari echipe sunt foarte importante in contextul lor istoric. Acel 4-0 al Milanului cu Steaua in finala din '89 e un joc incredibil. De aia le-am pus baietilor mei meciul.
Este o joc relevant pentru epoca lui. Nu a fost un meci jucat pe moment, a fost rezultatul unui proces de planificare, inceput cu venirea lui Berlusconi, cu aducerea lui Sacchi, si cu aplciarea unei filosofii care era noua pentru era respectiva. Oamenii aia au intrat in istoria fotbalului. Sau, cel putin, in istoria tacticii fotbalului", a spus Tabarez intr-un interviu acordat englezilor de la 'The Blizzard'.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!