National Arena Sahtior Donetk Liga Campionilor

Bucuresti, cu doua echipe in urmatorul sezon de Liga! Anuntul facut de o echipa care vrea sa joace in optimi pe National Arena:

National Arena ar putea gazdui doua echipe in urmatorul sezon de Champions League

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 07:52
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 08:09

Mircea Lucescu a confirmat aseara faptul ca exista posibilitatea ca Sahtior sa isi dispute meciurile din urmatorul sezon de Champions League pe National Arena, astfel ca Bucurestiul ar putea gazdui doua echipe in Liga, Steaua si Sahtior.

Sahtior, echipa cu pretentii de faze eliminatorii in Champions League a cucerit titlul in Ucraina si este calificata automat in grupele Ligii.

"Daca UEFA nu permite sa jucam in Ucraina meciurile din Champions League, eu am cerut sa jucam la Bucuresti, si, daca nu se poate, la Istanbul."

"Cum Dinamo Kiev a jucat anul trecut in Cipru, eu o sa cer Bucurestiul. Dar sper sa se normalizeze situatia si lumea sa se intoarca la lucrurile simple ale vietii, cum e fotbalul.", a declarat Mircea Lucescu la DolceSport.

Drumul Stelei spre Liga incepe in Norvegia. Campioana Romaniei intalneste Stromsgodset pe 16 si pe 23 iulie. Ambele manse vor fi transmise in direct la ProTV.

Modifică setările cookies