BOMBA! Gestul unic al lui Ronaldo la vestiare! Spaniolii au aflat ce s-a intamplat dupa meciul cu Juve! VIDEO

BOMBA! Gestul unic al lui Ronaldo la vestiare! Spaniolii au aflat ce s-a intamplat dupa meciul cu Juve! VIDEO

Ronaldo a fost printre cei mai afectati jucatori de la Real dupa eliminarea din semifinalele Ligii, cu Juventus.

Spaniolii de la Deportes Cuatro anunta ca, pe surse, stiu sigur ca Ronaldo a plans in hohote in vestiar. Nimeni nu l-a putut consola imediat ce Real a fost eliminata de Juve.

Dorinta prea mare si faptul ca a ratat in cateva randuri ocazii in ambele manse cu italienii se pare ca au fost prea mult pentru Cristiano, care a plans.

Nu a putut fi consolat nici de discursurile lui Casillas si Ramos, care au incercat sa ridice moralul echipei dupa meci - Ronaldo s-a retras intr-un colt din vestiar si a plans teribil, anunta sursa mentionata.

Se pare ca Ronaldo este fragil emotional in ultima vreme, mai ales dupa despartirea de Irina Shayk. Cu legatura sau nu, Ronaldo a exagerat cu nervii in campionat, la cateva zile dupa ruptura de rusoaica, atunci cand a pus mana in gat unor adversari, in meciul cu Cordoba, in ianuarie.

A cedat apoi si in meciul cu Barcelona, pierdut de Real, partida dupa care madrilenii au fost detronati de pe primul loc in Spania. A venit acum si semifinala Ligii, meci in care au aparut imagini concludente cu Ronaldo epuizat psihic dupa ratarile sale sau ale colegilor.

VIDEO AICI CU SCENARIUL SPANIOLILOR

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies