A uitat de MSN, acum e momentul pentru MCN! Ce a spus Neymar despre Mbappe si Cavani: "Vom fi mult mai buni!"
Miercuri 13 Septembrie 2017, 12:50

A uitat de MSN, acum e momentul pentru MCN! Ce a spus Neymar despre Mbappe si Cavani: "Vom fi mult mai buni!"

Paris Saint-Germain a marcat 10 goluri in 2 partide cu cele 3 superstaruri din atac.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Brazilianul Neymar face parte dintr-o noua tripleta de exceptie - dupa ce a cucerit toate trofeele posibile alaturi de Messi si Suarez, Neymar este sigur ca va avea si mai multe reusite cu Mbappe si Cavani alaturi. MCN (Mbappe, Cavani, Neymar) a reusit 4 goluri din cele 5 cu Celtic in prima etapa de Liga Campionilor.

"Sunt 2 jucatori grozavi, abia incepem sa ne cunoastem. Cavani este un atacant excelent, Kylian este talentat. Este usor sa joci cu jucatori inteligent, dar momentan nu exista o sincronizare. Mai avem pana ne vom intelege perfect din priviri si miscari. Vom fi mult mai buni.

Mereu vreau sa reusesc tot ce-i mai bun. Lucrurile merg bine acum si sunt fericit. Sper sa pot progresa in meciuri si statistici. Desigur ca vreau Balonul de Aur, dar avem o echipa grozava si daca vom continua asa avem posibilitati grozave" a spus Neymar, citat de AS.Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT