100 de mii de fani, 150 de avioane, 60 de autocare si 15 mii de masini au plecat la FINALA LIGII! Ce prima incaseaza Ronaldo!

Madridul s-a mutat la Lisabona. Peste 100 de mii de fani de la Real si Atletico au luat cu asalt capitala Portugaliei pentru finala spaniola a Ligii Campionilor. Real a anuntat primele de victorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 09:00
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 09:14

Pentru castigarea Ligii, Ronaldo ia de 2 ori mai mult decat un stelist care ajunge in grupe.

Real a ajuns prima la Lisabona, acasa la Ronaldo. Galacticii l-au urcat in avion si pe Raul. Simbolul lor ii va sustine la finala. De pe vremea lui Raul, de 12 ani, Real n-a mai castigat Liga.

Fanii portughezi vor tine cu Real pentru Ronaldo. 400 de mii de Euro e prima pe care o va lua fiecare galactic daca Real castiga Liga.

"Cred ca va castiga Real Madrid Champions League. Madridul e mai proaspata, mai ambitioasa si o sa castige meciul", spune Gica Hagi.

150 de avioane, 600 de autocare si 15 mii de masini pleaca de la Madrid catre Lisabona. Vor fi peste 100 de mii de fani de la Real si Atletico in capitala Portugaliei. Cele doua finaliste au primit doar 40 de mii de bilete de la UEFA.

"Bineinteles ca tin cu Simeone. chiar daca sunt in foarte bune relatii cu Ancelotti, chiar prieten", a spus Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies