Dinamo Helmut Duckadam liga 2 Steaua Liga 2

EXCLUSIV „Eternul derby” din liga secundă, contestat de o legendă stelistă: „Da de unde? Nu!”

Dinamo și Steaua se întâlnesc, vineri (9.09.2022), de la ora 21:30, în etapa a șasea din Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 20:41
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 20:48

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, meciul dintre Dinamo și Steaua se va disputa, în proporție de 90 la sută, pe cel mai mare stadion al țării.

Deși se anunță interes major în rândul suporterilor, o fostă lengendă stelistă susține că duelul de pe nouă septembrie nu poate fi considerat „Eternul derby”.

Helmut Duckadam se numără printre puținele glorii steliste care cucereau Cupa Campionilor Europeni în 1986 și care acum o consideră pe FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, continuatoare de drept a acelei echipe. 

„Da... de unde? Nu! Nu a mai fost derby nici FCSB cu Dinamo în prima ligă. A fost un derby al suporterilor, dar pe teren nu a mai fost derby”, a spus Helmut Duckadam la PRO ARENA.

30.000 de euro trebuie să plătească Dinamo pentru a închiria Arena Națională

Pentru a închiria Arena Națională, Dinamo va plăti aproximativ 30.000 de euro, sumă la care se vor mai adăuga și alte costuri de organizare. Dacă partida va fi de un real interes pentru suporteri, atunci meciul Dinamo - CSA Steaua ar putea fi echivalentul unui mic ”tun” financiar pentru clubul care se află, oricum, într-o situație delicată din punct de vedere financiar.

Steaua a urcat pe locul patru în Liga 2, cu zece puncte, la egalitate cu primele trei clasate, dar cu un meci în minus față de Șelimbăr și Unirea Slobozia.

Dinamo nu a avut un start de sezon prea bun. Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, ”câinii” ocupă locul 17 în Liga 2, doar trei formații (Ripensia, Metaloglobus, Unirea Constanța) având un punctaj mai slab. Până la meciul cu Steaua, ”roș-albii” vor juca la Chiajna, cu Concordia.

Modifică setările cookies