UTA Arad, profund nemultumita dupa injumatatirea punctelor: "Aceasta solutie este discriminatorie!" Reactie oficiala din partea clubului

UTA Arad, profund nemultumita dupa injumatatirea punctelor: "Aceasta solutie este discriminatorie!" Reactie oficiala din partea clubului

Cluburile din Liga a doua au votat pentru injumatatirea punctelor, iar promovarea va fi decisa intr-un play-off al primelor 6 clasate.

UTA este cea mai dezavantajata echipa dupa injumatatirea punctelor, deoarece aradenii aveau un avantaj consistent de 11 puncte in fruntea clasamentului.

Laszlo Balint, antrenorul echipei, spune ca solutia este una discriminatorie pentru UTA Arad si este departe de a fi una echitabila:

"Scenariul care a fost agreat a fost un scenariu care convenea la 17 echipe din 18. Si Turris este putin dezavantajata ca avea un meci mai putin care nu este luat in calcul.

Aceste meciuri noi le jucam impotriva celor mai bune echipe din Liga a doua, practic sunt cinci finale. Suntem prejudiciati intr-un mod evident cu 6 puncte, puncte pentru care s-au investit bani, munca, energie si asa mai departe. E o situatie foarte neplacuta si pentru ca aceasta solutie este una discriminatorie, pentru ca repet. Din primele 6 echipe cea mai dezavantajata echipa este UTA. Patru echipe sunt avantajate, iar aceasta solutie nu mi se pare una echitabila. Eu cred ca solutia la care s-a ajuns nu poate fi considerata echitabila.", a declarat Laszlo Balint pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

HARTA incidenței cazurilor de Covid-19. Ce orașe din România au trecut la scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies